The Prayer for Divine Love (Danish)


Vor Fader, som er i himlen, vi anerkender, at Du er al Hellig, Kærlig og Barmhjertighedsfuld, og at vi er Dine børn, og ikke de underordnede, syndefulde og fordærvede skabninger som vore falske lærere vil have at vi skal tro. At vi er de prægtigste af Dine skabninger, de mest vidunderlige af alle dine værker, og objektet for Din enorme Sjæls Kærlighed og ømmeste pleje.
 
At Din vilje er, at vi bliver ét med Dig, og tager del af Din store Kærlighed som Du har skænket til os igennem Din barmhjertighed og ønske om, at vi i Sandhed bliver Dine børn, igennem kærlighed, og ikke igennem ofrelse og død af nogen af Dine Skabninger.
 
Vi beder om, at Du vil åbne vores sjæl op til indstrømningen af Din Kærlighed, og derefter, at Din Hellige Ånd vil komme og bringe ind i vore sjæle denne, Din Guddommelige Kærlighed, i stor overflod, indtil vore sjæle vil blive transformeret om til essensen af Dig selv; og at der må komme til os tro - sådan tro, som vil få os til at indse, at vi i sandhed er Dine børn og ét med Dig i Din egen substans og ikke kun i billede.
 
Lad os aldrig ophøre med at indse, at Din Kærlighed venter på enhver og os alle, og når vi kommer til Dig i tro, og med ærlige forhåbninger, vil Din Kærlighed aldrig blive holdt tilbage for os.
 
Hold os i skyggen af Din Kærlighed i hver en time og ethvert øjeblik af vore liv, og hjælp os med at overkomme alle kødets fristelser, og indflydelsen af de onde, der konstant forsøger at vende vore tanker væk fra Dig, hen til fornøjelserne og det dragende af denne verden.
 
Vi takker Dig for Din Kærlighed, og privelegiet, at kunne modtage den, og vi tror på, at Du er vor Fader - den kærlige Fader, der smiler til os i vore svagheder, og som altid er klar til at tage os i Dine Kærlighedens Arme.
 
Vi beder derfor med al vor alvor og længsel i vore sjæle og stolende på Din Kærlighed, giver Dig al hæderen, æren og kærligheden som vore begrænsede sjæle kan give.