Az Isteni Szeretet Imája


Mi Apánk, ki a Mennyekben vagy, felismerjük, hogy Te teljesen Szent és szerető és kegyelmes vagy, és hogy mi a gyermekeid vagyunk, és nem pedig a behódoló, bűnős és megromlott teremtmények, melyekkel a félrevezető tanáraink hitegetnek. Hogy mi vagyunk a teremtésednek a legnagyobbjai, és a legcsodálatosabbak minden kézi munkád által, és mi vagyunk a nagy lelked szeretetének és legfelügyelőbb törődésének alanyai.

Hogy az akaratod az, hogy eggyé váljunk Veled, és részesüljünk a nagy szeretetedben, melyet Te nekünk adományoztál a kegyelmeddel és vágyaddal, hogy valójában a gyermekeiddé váljunk a szeretettel, és nem pedig bármelyik teremtményednek az áldozatával és halálával, annak ellenére, hogy a világ azt hiszi, hogy egy Belőled megegyezik és része az Istenségednek.

Imádkozunk, hogy Te felnyitod majd a lelkünket a szereteted beáramlására, és hogy akkor eljöhet a Szentlélek, hogy ezt elhozza a lelkünkbe, a Te szeretetedet nagyméretű terjedelemben, míg a lelkünk át nem alakul Önmagad igazi kivonatává; és hogy ott eljöhet hozzánk a hit - olyan hit, mely azt eredményezi, hogy felismerjük, hogy igazán a Te gyermekeid vagyunk és egyek vagyunk Veled a valódi összetevőben és nemcsak a képben.

Hadd legyen olyan hitünk, ami azt okozza, hogy megismerjük azt, hogy Te vagy az Apánk, és minden jó és tökéletes ajándéknak a kiosztója, és hogy csak mi magunk tudjuk megakadályozni a Te Szereteted attól, hogy megváltoztasson minket a halandóból a halhatatlanba.

Hadd ne szűnjön meg az a felismerésünk, hogy a Te szereteted vár mindannyiunkra, és hogy mikor eljövünk Hozzád, hittel és nyomatékos törekvéssel, a Te Szereteted sosem lesz visszatartva tőlünk.

Tarts meg minket a Te szereteted oltalmában az életünk minden órájában és pillanatában, és segíts rajtunk, hogy felülkerekedjünk a hús minden kísértésén, és a gonoszak erőinek befolyásától, melyek oly állandóan körülvesznek minket és arra törekednek, hogy a gondolataink elfordítsuk Tőled ennek a világnak az élvezeteire és bájaira.

Megköszönjük Neked a Te szeretetedet és azt a kiváltságot, hogy megkapjuk, és hiszünk abban, hogy Te vagy a mi Apánk -- a szerető Apa, aki ránk mosolyog a gyengeségünkben és mindig készen áll segíteni rajtunk és a szerető karjaiban ölel át minket.

Így imádkozunk Hozzád, a lelkünk minden komolyságával és vágyódásával és megbízunk a Te szeretetedben, Neked adjuk az összes ragyogást, és becsületet és szeretetet, amit a véges lelkünk odaadhat.

-------

Ez az egyetlen ima, amit az embereknek az Apa iránt kell felkínálniuk. Ez az egyetlen, ami az Apa szeretetéhez fordul, és a válasszal, ami bizonyosan eljön, jő minden áldás, amire az embereknek szüksége lehet, és melyet az Apa úgy lát, hogy jót tesz a Teremtményeinek.


 A Gyerekek Imája az Isteni Szeretethez

Kedves Isten a fenti Mennyekben,
imádkozok, hogy megkapjam Isteni Szeretetedet.

Kívánom, hogy a lelkem szépen és szélesen megnyíljon,
hogy Te beáraszd belém a Szeretetedet.

Kérlek tégy engem erőssé hittel és törődéssel,
mivel a Te Szereteted az, amit megosztani kívánnék.

Tudom, hogy nem minden vágyam teljesülhet,
de a Te Szereteted és áldásod erősen elültetett.

Te vagy a Teremtőm és a Te gyerekedként szeretsz engem,
kérlek tartsd meg oltalmad felettem mikor az élet megvadul.

Boldog vagyok, hogy Te ügyelsz rám éjjel-nappal,
és Hozzád imádkozok, Isten, minden erőmmel.

Köszönöm Néked, hogy szeretsz és meghallgatod az imám,
nagyszerű érzés tudni, hogy Te valóban gondoskodol.